изграждане и ремонт на покриви за софия и страната на ниска цена

предлагане изграждане на нов покрив или ремонт на вече съществуващ с високо качество

Вътрешни и външни строителни ремонти на конкурентна цена

за връзка с нас : / 0899 25 04 35

ЕН ЕМ ТИ ООД : професионално изграждане на нов покрив или ремонт

Най-добри цени за изграждане на нов покрив или ремонт

ЕН ЕМ ТИ ООД има дълги традиции в изграждането на нови покриви и покривнни конструкции, както и в ремонта им. Богатият опит на нашите майстори по ремонта на покриви, гарантира качество и дълготрайност на конкурентни цени. Предлагаме всичко от А до Я по ремонта и изграждането на нов поркив като : частичен ремонт на покрив, демонтаж на покрив, цялостно изграждане на нов покрив, изграждане на покривни конструкции, пренареждане и полагане на керемиди, монтаж на улуци, обшивки за покриви, подмяна на улуци, демонтиране на стар покрив, премахване на стари керемиди, премахване на стара покривна конструкция, изграждане на нова дървена конструкция за покрив, наковаване на дървена ламперия, изработка на дървена скара, полагане на изолация мембрана, слагане на капаци, повдигане на покриви, аварийни ремонти, полагане на битумни керемиди, полагане на хидроизолация, изграждане на ламаринен покрив, отстраняване на течове и др.

Ако търсите най-добрата оферта за изграждане или ремонт на покрив сте попаднали на точното място. Цените за изграждане или ремонт на покрив зависят от съответния покриви и изискванията на клиента. Имам множество фирми за ремонт на покриви, но малко от тях познават работата в детайли както ние. Предлагаме ремонт на покриви за София и цялата страна на конкурентни цени. Ако имате проблем с покрива или се нуждаете от нов покрив или покривна конструкция поискайте безплатна консултация от нашите майстори по покриви. Видове покриви ремонт и изграждане, според вида им : покрив на стара къща, на блок, на жилищна сграда, метални покриви, покриви от ламарина, на гараж, на индустрилна сграда. Предлагаме също и профилактика на покриви, която може да ви спести, много разходи впоследвствие.

Ако желаете Изграждане или ремонт на покрив, извършени качествено и в определения срок на ниска цена, се свържете с нас за консултация сега

повече за предлаганите услуги по ремонт и изграждане на покриви на най-добри цени от ен ем ти оод

Изграждане на нов покрив или покривна конструкция

Изработката на нов покрив е сложна и отговорна задача, изискваща специализирана фирма за ремонта покриви. Вариантите с два : изграждане на покрива на нова сграда или изграждане на нов покрив на мястото на вече съществуващ стар. При първият вариант работата включва : оглед и обсъждане на вида желан покрив и материалите, с които ще бъде построен. Процеса започва с изграждане на дъсчена конструкция, наковаване на ламперия, полагане на изолация, изработка на дървена скара, двойна или единична, редене на керемиди и капаци, монтаж на улуци. При вторият вариант работата включва всичко от вариант 1, но допълнително преди започването на изграждане на новия покрив, се демонтира стария - керемиди, капаци и дръвена конструкция. Нашите майстори гарантират качествено извършена работа в срок, на конскурентна цена.

Ремонти на покриви и покривни конструкции

Предлагаме ремонти на всякакъв вид покриви и покривни конструкции. Често срещани проблеми са : течове, счупени каремиди, увиснали покриви, проблем и с комина, тавана и др.

Колко излиза ремонт на покрив цени

Офертата за ремонт на покрив зависи от множество неща като вида на ремонта : демонтаж на покрив, ремонт на теч, ремонт на челни дъски, подмяна на улуци, авариен ремонт, и др. Друг показател за цената са използваните материали, за които нашите майстори ще ви дадат най-добра оферта.

предлагани услуги по ремонт или изграждане на нов покрив в софия и провинцията

изграждане на нов покрив
изграждане на нова покривна конструкция
монтаж или подмяна на улуци
пренареждане на керемиди
монтаж на обшивки на покрив
полагане на керемиди
премахване на стари керемиди
премахване на стара покривна конструкция
изграждане на нова дървена конструция за покрив
наковаване на дъсчена ламперия
монтаж на обшивки за покрив
изработка на нова дървена скара за покрив
полагане на хидроизолация на покрив
полагане на мембрана на покрив
слагане на капаци
профилактика на покрив
ремонт и повдигане на покрив
авариен ремонт на покрив
ремонт на покрив гредоред
ремонт на ламаринен покрив
ремонт на метални покриви
ремонт на покрив на гараж, къща или жилищен блок

Защо да изберете строителни ремонти от ЕН ЕМ ТИ ООД ?

Богат опит в строителни ремонти

ЕН ЕМ ТИ ООД има дълги традиции в строителните ремонти с повече от 100 завършени обекта и множество доволни клиенти.

Спазване на срокове и коректност

Спазването на всеки срок е наша цел, както и коректността към нашите клиенти.

Конкурентни цени

Предлагаме изключително атрактивни цени за строителни ремонти, поради дългият ни опит в сфертата.