Строителни ремонти на конкурентна цена в София

ен ем ти оод предлага пълна гама от професионални вътрешни и външни строителни ремонти за софия и провинцията

Вътрешни и външни строителни ремонти на конкурентна цена

за връзка с нас : / 0899 25 04 35

Повече за нас

ЕН ЕМ ТИ ООД е фирма за вътрешни и външни строителни ремонти с дълги традиции в бранша. Предлагаме строителни ремонти от А до Я : Къртене, чистене и извозване, бояджийски услуги, шпакловки, зидария и замазки, поставяне на гипсокартон, топлоизолация, фаянс, гранитогрес, ВиК услуги, електро услуги, ремонт на покриви, монтаж на отоплителни системи, хамалски и други услуги. Разполагаме със строителна техника и познания за извършването на всеки ремонт. Екипът ни от майстори професионалисти може да изпълни всяко желание или изискване на клиента, независимо дали става дума за малък или голям строителен проект.


последни проекти строителни ремонти

Ремонт на баня

Извършения ремонт на банята включва : смяна на водопровод, канал, къртене на плочки, полагане на грунд, лепене на плочки, поставяне на гипсокартон на таван, куфари от гипсокартон.

Ремонт на кухня и баня, къртене, чистене и извозване на боклука

Изкъртване на баня, кухня и тоалетна, чистене на строителните отпадъци и извозване с наш транспорт.

Довършително саниране на къща, поставяне на плочки и камък

Довършване на зле санирана къща с ново дюбелиране, шпакловка и мазилка в село Лява Река. Лепене на плочки и цокъл, довършителна облицовка с камък.


Ако желаете вашият строителен ремонт да бъде извършен качествено и в определения срок, се свържете с нас за консултация сега